Škola stranih jezika

Spell alphabet U okviru nastave stranih jezika za polaznike u Školi SPELL se održavaju kursevi šest stranih jezika: engleski, italijanski, španski, nemački, francuski i grčki. Osim po jezicima, kursevi su razvrstani po nivoima (sa odgovarajućim podnivoima) i po tipu (pogledajte pod ODRASLI i DECA). Naš nastavni plan i program se zasniva na malim grupama (do 6 polaznika) što nam omogućava da posvetimo pažnju svakom polazniku, pri čemu upoznajemo njegove interese i pratimo individualno napredovanje.

Postoje i individualni kursevi kao i kursevi u grupi od samo dva ili tri polaznika, prema zahtevu.

ODRASLI

Opšti kursevi

Za ove kurseve postoje programi od početnog do naprednog nivoa, a namenjeni su osobama koje žele:

 • učiti iz sopstvenog zadovoljstva
 • razumeti drugu kulturu
 • razgovarati sa prijateljima ili rodbinom
 • snaći se na putovanjima
 • živeti u drugoj zemlji ili provesti izvesno vreme tamo
 • koristiti internet
 • razumeti filmove, pesme, programe, knjige i časopise na stranom jeziku, itd...

U kontekstu svakodnevnih i opštih situacija, savladavaju se sve četiri jezičke veštine, sa naglaskom na govor i slušanje.

Jedan kurs traje četiri meseca, dinamikom 2 puta 90 minuta.

Konverzacijcki kursevi

Ovi kursevi pretpostavljaju solidno ili dobro poznavanje gramatičkih struktura i posedovanje određenog fonda reči, jer je cilj ovih kurseva razvijanje i učvršćivanje usmene komunikacije.

Jedan kurs traje četiri meseca, dinamikom 2 puta 90 minuta.

Poslovni kursevi

Ovi kursevi su takođe organizovani po nivoima od početnog do naprednog, a pohađaju ih osobe koje žele naučiti poslovnu komunikaciju (telefonski razgovori, sastanci, pregovaranje, prezentacije, pisanje izveštaja, poslovnih dokumenata, itd...).

Oni su pre svega namenjeni poslovnim ili budućim poslovnim ljudima iz raznih oblasti koji kontaktiraju ili će kontaktirati sa poslovnim partnerima. Cilj ovih kurseva je da se polaznici osposobe da na stranom jeziku aktivno vode usmenu i pismenu poslovnu komunikaciju u raznim situacijama.

Jedan kurs traje četiri meseca, dinamikom 2 puta 90 minuta.

Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih i prijemnih ispita

U Školi Spell možete se pripremati da polažete za dobijanje međunarodnih diploma koje su poznate i priznate u celom svetu (kao što su: LCCI IQ, IELTS, TOEFL, FCE, CAE, CPE, CELI, LIDA, DELE, DEUTSCHE, itd...) i na taj način se spremite da zakoračite u akademski svet na jednom od stranih jezika. Prednost Škole Spell je da u samoj Školi možete da polažete ispit i dobijete diplomu Londonske privredne komore LCCI International Qualifications, skraćeno LCCI.

Na sajtu Britanskog saveta se nalazi lista međunarodno priznatih ispitnih odbora za engleski jezik.

Takođe se možete pripremati da polažete prijemni ispit za jezički fakultet prema opredeljenju.

Trajanje pripreme zavisi od predznanja polaznika.

Specijalizovani kursevi

Ovim kursevima se stavlja akcenat na određenu struku kao što je pravo, ekonomija, bankarstvo, informatika, ugostiteljstvo i turizam, medicina, itd.

Jedan kurs traje četiri meseca, dinamikom 2 puta 90 minuta.

Kursevi putem e-maila i telefona

Skola Spell Ipad Ukoliko želite da naučite ili da poboljšate jedan od stranih jezika a nemate dovoljno vremena za pohađanje redovnog kursa, nudimo Vam da učite onda kada Vi to želite, gde želite, koliko želite i da birate oblasti prema vašem interesovanju. Ono što Vam je potrebno su e-mail adresa, fiksni telefon ili neki program za komunikaciju preko Interneta.

Trajanje kursa se određuje prema potrebi polaznika i prilagođava se njegovom tempu i obavezama.

DECA

Predškolski uzrast

Ovaj program je osmišljen za decu uzrasta od 4 do 6 godina. On predstavlja prvi kontakt dece sa stranim jezikom. Kroz igru se deca motivišu da zavole i usvoje jezik bez napora.

Program se zasniva na komunikativnim aktivnostima kroz koje se usvajaju osnovne strukture i rečnik primeren njihovom uzrastu. Osim toga, oni usvajaju i druge veštine, kao što su fina motorika, logično zaključivanje, vežba koncetracije, sarađivanje, pravi takmičarski duh.

Programi se zasnivaju na glavnom liku sa kojim se deca poistovećuju a koji prolazi kroz različite periode svog života. Deca stiču pozitivan odnos prema radu i učenju, postaju samostalniji i uče da rade u grupama.

Kurs traje tokom cele školske godine, dinamikom 2 puta 45 minuta.

Mlađi školski uzrast

Program za decu od 7 do 10 godina starosti obuhvata pored daljeg učenja engleskog kroz komunikaciju i način za njihovo dalje opismenjavanje. Od ovog programa na dalje, učenje jezika uključuje razvijanje sve četiri jezičke veštine: razumevanje, govor, čitanje i pisanje.

Kurs traje tokom cele školske godine, dinamikom 2 puta 50 minuta.

Stariji školski uzrast

Deca uzrasta od 11 do 14 godina rade po programu čije su teme prilagođene njihovom dobu, potrebama i interesovanjima. Tematski, saznajni i kulturološki koncept ovog programa je takav da okupira njihovu pažnju i motiviše ih za dalji rad.

Kurs traje tokom cele školske godine, dinamikom 2 puta 60 minuta.

Srednjoškolci

ucenje engleskog jezika

Većina sredonjoškolaca je već na poodmaklom nivou poznavanja jezika. Naši programi pomažu ovoj grupaciji da taj jezik još više utvrde, sistematizuju, obogate i, ukoliko nisu ranije, progovore. U okviru ove grupe postoje i programi za one srednjoškolce koji nisu pre učili jezik za koji se opredele.

Kurs traje tokom cele školske godine, dinamikom 2 puta 70 minuta.

Kurs računara

Škola je opremljena savremenim računarima, sa maksimalnim brojem do 6 polaznika u grupi, a predavači poseduju Microsoft sertifikate.

Škola računara u okviru Centra Spell nudi sledeće kurseve:

 • osnovna obuka za rad na računarima (kurs obuhvata programe: Windows, MS Word, MS Excel, MS Power Point i obuku za rad sa programima okrenutim Internetu)
 • naprednu obuku za rad na računarima (kurs obuhvata programe: Windows, MS Word, MS Excel, MS Power Point i obuku za rad sa programima okrenutim Internetu)
 • obuka u programu po želji

Ostale usluge na računarima

 • Izrada Power Point prezentacije
 • Obrada tekstova
 • Grafički dizajn
 • Web Dizajn
 • Tehnička pomoć u održavanju računara

ONLINE testovi

17.03.2016.

Ukoliko imate problem da se logujete, posaljite mejl na ... dalje
FEBRUARSKI CIKLUS KURSEVA ZA ODRASLE

26.01.2016.

Prijave i testiranja se vrše radnim danima od 15 do 21h.
dalje
Oktobarski ciklus kurseva stranih jezika

18.08.2015.

UPIS ZA OKTOBARSKI CIKLUS KURSEVA stranih jezika moze se izvrsiti ... dalje
Letnji ubrzani kursevi stranih jezika!

12.06.2015.

Upis počinje 10.06 / Kursevi počinju: 01.07.2015. / Dinamika: ... dalje
Radno vreme Centra SPELL za vreme Uskrsa:

10.04.2015.

* Dečje grupe nemaju nastavu u periodu od 9. do 15.aprila. Sa ... dalje

I G R A J

B E S K O


ZAPOČNI AVANTURU

Koju zemlju biste izabrali za mesto življenja?
Australija
Novi Zeland
Engleska
SAD
Švedska
Norveška
Srbija
Glasaj