Zaposleni u Školi stranih jezika i računara Spell

Svi profesori jezika u Školi SPELL su visoko kvalifikovani sa radnim iskustvom u nastavi kako u državnim tako i u privatnim školama.

Instruktor za rad na računaru je Microsoft Certified.

Istovremeno, trend koji je uspostavljen od samog osnivanja Škole je da se nastavnički tim konstantno stručno usavršava putem stručnih radionica, konferencija i drugih vidova strukovnih manifestacija.

Vlasnica i Direktorka škole

Marina Bogojević

U nastavi je počela da radi još kao apsolvent 1996. godine i time je stekla 13 godina iskustva radeci ne samo u drzavnim školama (osnovna, srednja-tehnička, gimnazija) već i u privatnim školama (rad sa decom od 6 god. starosti i sa odraslima). Nakon položenog stručnog ispita sa najvišim ocenama, dobila je zvanje profesora engleskog jezika 1999.godine, a 2007.godine je nakon pohađanja obuke, dobila FTBE sertifikat čime je zvanično postala i sertifikovani profesor poslovnog engleskog jezika.

Marina se stručno usavršavala na mnogim treninzima, seminarima, konferencijama i radionicama (u Rumuniji, Petnici, Beogradu, Novom Sadu, Nišu) u organizaciji ili preko udruženja profesora engleskog jezika iz Niša – NELTA ili samostalno.

Osim na ovaj način, iskustvo u korišćenju jezika stekla je i boravcima u Kanadi (2 meseca), Americi (2 nedelje), Novom Zelandu (3 meseca).

Osim kao profesor, radila je i kao poslovni saradnik i prevodilac za brojna privatna preduzeća i nevladine organizacije.

Značajan uspeh, kako privatno tako i za školu čiji je vlasnik, Marina Bogojević je postigla kada je Škola Spell postala registrovani test-centar za LCCI IQ sertifikate, povodom čega je novembra 2007. godine u zgradi Privredne Komore u Nišu pred brojnim gostima iz svoje i drugih struka održala prezentaciju LCCI sertifikata (Vidi)…….

LCCI regionalni koordinator za Balkan i Didaktički menadžer

Snežana Mitrović

Snežana Mitrović je rođena 1981. u Nišu. Nakon što je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Nišu, na odseku Anglistika, počela je da radi u privatnim školama i bila angažovana na polju procene jezika.

U periodu 2006-2007. radila je kao profesor engleskog jezika u Školi za strane jezike Spell, da bi već od septembra 2007. godine počela da radi kao Balkanski regionalni koordinator i Didaktički menadžer u kompaniji GLOBAL INPUT – LCCI Reps.

Nakon što je polagala i dobila FTBE sertifikat, počela je da sprovodi kurseve za usavršavanje nastavnog kadra u privatnim i državnim školama, u saradnji sa LCCI EB registrovanim centrima, među kojima je i Škola Spell i na taj način stekla značajno iskustvo u ESP.

Pored toga, ona je učestvovala kao predavač na mnogim međunarodnim konferencijama, kao što su: TESOL Italy’s 32nd Convention, Rome in December 2007, 5th Annual ELTA – IATEFL Conference, Belgrade in May 2008, itd.


ONLINE testovi

17.03.2016.

Ukoliko imate problem da se logujete, posaljite mejl na ... dalje
FEBRUARSKI CIKLUS KURSEVA ZA ODRASLE

26.01.2016.

Prijave i testiranja se vrše radnim danima od 15 do 21h.
dalje
Oktobarski ciklus kurseva stranih jezika

18.08.2015.

UPIS ZA OKTOBARSKI CIKLUS KURSEVA stranih jezika moze se izvrsiti ... dalje
Letnji ubrzani kursevi stranih jezika!

12.06.2015.

Upis počinje 10.06 / Kursevi počinju: 01.07.2015. / Dinamika: ... dalje
Radno vreme Centra SPELL za vreme Uskrsa:

10.04.2015.

* Dečje grupe nemaju nastavu u periodu od 9. do 15.aprila. Sa ... dalje

I G R A J

B E S K O


ZAPOČNI AVANTURU

Koju zemlju biste izabrali za mesto življenja?
Australija
Novi Zeland
Engleska
SAD
Švedska
Norveška
Srbija
Glasaj